Välj en sida

Välkommen till ROVAB: Ramby Oljor & Verktyg AB.

Vi är ett litet företag med stora kunder som smörjer Sveriges Järnvägar och maskiner. Vi har i 25 år erbjudit produkter och helhetslösningar till företag och privatpersoner för att förlänga livslängd och öka effektivitet av utrustning och applikationer. På den här hemsidan kan du läsa om vårat företag och produkter.

Besöker du oss från Norge eller Danmark? Se våra återförsäljare här: Norge, Danmark.

Nu producerar vi miljövänlig el på ROVAB!

Tack vare att ROVABs fastighetsägare gjort en stor investering i en solcellsanläggning så är företaget i stort sett självförsörjande när det gäller elkonsumtionen. Vi har utifrån våra miljömål medvetet arbetat med åtgärder för att sänka elförbrukningen.

Längst ned här på vår startsida kan du se uppdaterade siffror på hur mycket el som produceras och vad den egenproducerade elen motsvarar i besparing av miljön, i form av sparade CO2-utsläpp och i antal planterade träd. Sidan uppdateras var 15e minut med aktuella siffror.

Information & öppetider

Rovab har öppet vardagar mellan
08:00 och 17:00.

 

för mer information, klicka här.

Egna serviceteam

ROVAB är idag det enda företag i norden som aktivt underhåller och övervakar sina system på den svenska järnvägen. Vi installerar och servar i hela Sverige: från de djupa skogarna i norr till de täta städerna i söder.

ROVAB skyddar hela Sverige från slitage

ROVAB erbjuder produkter och kunskap som används i alla industrier där slitage kan förekomma. Vi har i 25 år utvecklat och arbetat med drifteffektivisering, slitageskydd och kostnadsminskning för hundratals företag, däribland Boliden, Trafikverket och Fortum

VI TÄNKER PÅ MILJÖN!

ROVAB:S elkonsumtion kommer från egen miljövänlig solcellsanläggning!

Sparade CO2-utsläpp:

2938.002 Kg

Motsvarar planterade träd:

9.81832293

Vår anläggning genererar just nu Watt/H:

0